Realizare de materiale promotionale si productie publicitara

Despre noi

Informatii generale

Scurt istoric
S.C. ELVA GRUP S.R.L. a fost infiintata in martie 2005, la Ploiesti. Produsele si serviciile noastre cu care ne-am lansat pe piata s-au adresat atat persoanelor fizice cat si companiilor. Cele mai populare fiind: instalatiile de ventilatie si climatizare cu un desing atractiv.

In aprilie 2017, am adaugat in portofoliul nostru, gama de obiecte promotionale. O colectie de peste 10.000, 00 de produse, personalizate conform cerintelor clientului.


Echipa 
Echipa noastra este o echipa mixta, formata din oameni tineri si oameni cu o vasta experienta in domeniul promotionalelor. Cu totii contribuim si sustinem valorile care stau la baza activitatii noastre ca echipa. Cei tineri cu creativitatea lor, deschiderea fata de client si mentinerea in trend cu noutatile pietei.

Iar colegii cu experienta reusesc mereu sa gaseaca solutii pentru cerintele clientilor nostri, indiferent de dificultatile si provocarile primite. Impreuna reusim sa formam o echipa excelenta, dedicata clientilor nostri.

 

 Produse si servicii

• Obiecte promotionale personalizate.

• Materiale publicitare tiparite.

• Produse textile.

• Produse personalizate audio.

• Creatie grafica materiale publicitare tiparite.

• Machetare si pregatire tipar.

• Creatie logo, slogan si manual de identitate vizuala.

 

Date companie

Nume: S.C. Elva Grup S.R.L.

Nr.Reg.Com: J29/2110/2005

CUI: RO18014319

Conturi:

Cont RON: RO24BRDE300SV33561373000

Banca: BRD – Sucursala Ploiesti

Sediul social: str. Cirezarilor nr. 1 ,bloc 24, ap.25, et 1.sc.B, Localitatea Ploiesti, judetul Prahova

Website : www.personalizare-textile-broderie.ro

Email : office@personalizare-textile-broderie.ro


S.C. ELVA GRUP S.R.L. precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ul, fara notificare prealabila de catre producatori.


De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre S.C. ELVA GRUP S.R.L. fara preaviz sau pot contine erori de operare.


De asemenea, din motive legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa S.C. ELVA GRUP S.R.L. face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.


Promotiile/ofertele prezentate pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.


SITE-ul poate contine link-uri catre alte site-uri. S.C. ELVA GRUP S.R.L. nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.


In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta astfel, intelesurile specificate mai jos;

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-UL, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea siteului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii S.C. ELVA GRUP S.R.L.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre  si CLIENT. 

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre S.C. ELVA GRUP S.R.L., prin care  S.C. ELVA GRUP S.R.L. este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora. 

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.


Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.


Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.


Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

ANPC

© 2020 SC ELVA GRUP SRL . Realizare de materiale promotionale si productie publicitara. Toate drepturile rezervate.